Broeken met wijde pijpen staan prachtig!

Probeer het eens uit!

In de winkels zie je ze steeds meer: broeken met wijde pijpen. Tot mijn groot genoegen. En toen kreeg ik een foto van het nieuwe Spaanse kabinet onder ogen. Hierop staan maar liefst vier vrouwen met zo’n broek.  Ik werd er blij van; de meeste vrouwen staat het gewoon mooi. Dus waarom dragen niet meer vrouwen van mijn leeftijd ze?

Je ziet broeken met wijde pijpen zowel met een glad bovenstuk als met bandplooi. Als je heupen slanker zijn dan je bovenlichaam, kun je voor bandplooi kiezen. Kleine buikjes kun je hier ook goed mee verbergen. Draag dan wel je (getailleerde) top over de broek, maximaal tot halverwege je buik. Beslist niet langer.

broeken met wijde pijpen

Massimo Dutti

 

Als je er een colbert bij koopt, valt je buik natuurlijk helemaal niet meer op.

Als dat toch iets te gewaagd voor je is, kun je rustig beginnen met een lange jas over je wijde pijpen. Maar dan wel met een korte top eronder. Kijk eens wat een uitstraling!

broeken met wijde pijpen

Massimo Dutti

Alle getoonde modellen zijn te koop bij Massimo Dutti!

Overtuigd? Ga je het proberen?

In een persoonlijk advies kan ik je vertellen welke modellen jou het mooiste staan!

2 antwoorden
  1. Yvon zegt:

    Hallo Els,
    ik ben dol op lange broeken met wijde pijpen, maar dat buikje zit mij wel in de weg. Je zegt een top tot halverwege, een colbert, of een lange jas. Maar de modellen op die afbeeldingen hebben echt geen buikje. Heb je ook een voorbeeld, waarbij je een buik weg gecamoufleerd ziet? dank bij voorbaat! groet, Yvon

    • Els Jansen zegt:

      Hi Yvon, ik snap je vraag, maar dat soort foto’s zijn dun gezaaid, of mag ik niet gebruiken. Op mijn blog 8 Tips om je buik weg te werken, bij punt 3, vind je een dame met schuine top. 8 Tips om je buik te verbergen. Verder adviseer ik je mij tip op jezelf uit te proberen: pak een bloes en varieer eens met de zoomhoogte. Succes!

Reacties zijn gesloten.