Over stiletto’s en NOS-dames

Bij wie staan ze het mooist?

Het is je vast wel opgevallen: bij het NOS-journaal dragen de dames de laatste tijd allemaal pumps met hele hoge hakken: stiletto’s. Het is net of ze voordeliger waren per dozijn, want ze hebben allemaal een zwart paar: Annechien, Astrid, Dionne en Willemijn.

Ik houd van hoge hakken, maar stiletto’s moeten bij je benen passen. En dat is niet bij allemaal het geval . Eerst hier Annechien Steenhuizen: prachtige schoenen in de kleur van haar jurk. Zij kan ze hebben, hoewel ik een iets steviger hak meer bij haar vind passen.

stiletto's

foto: NPO1

Bij Dionne Sax staan ze het mooist. Kijk maar.

stiletto's

foto: NPO1

Bij Willemijn Hoebert, de weervrouw, vind ik ze totaal niet passen. Helaas heb ik geen goede foto, maar kijk naar het nieuws en je ziet het. Zij heeft stevige heupen en benen, en met een heel dunne hak eronder lijken die alleen maar groter.

 

Hetzelfde geldt voor Astrid Kersseboom: door haar stiletto’s lijken haar benen dikker.

Hoe dat komt? Het gaat allemaal om verhoudingen. Schoenen moeten, net als tassen en accessoires, bij je passen qua grootte en vorm.

Willemijn kan dus prima hoge hakken dragen (want die maken haar langer en dus slanker), maar dan wel met een stevige hak. En dan liefst in combinatie met een wijdere broekspijp tot op de grond. En niet twee contrastlijnen boven elkaar: zwarte schoenen en broek, en huid ertussen.

Wil jij ook eens weten wat het mooiste past bij jouw lichaam? Vraag dan eens persoonlijk advies!

 

3 antwoorden
    • Els Jansen zegt:

      Dank Jacqueline. Ik kan me niet voorstellen dat ze moeilijk te vinden zijn, maar online hoef je alleen maar stiletto schoenen in te tikken!

Reacties zijn gesloten.