goud of zilver

Goud of zilver: wat past bij jou?

Dat hangt af van de kleur van je huid en je haren!

Ik heb geel haar, en sproeten, en warme kleuren staan veel beter bij me dan koele kleuren. Toch heb ik de eerste 50 jaar van mijn leven voornamelijk zilveren en witgouden sieraden gedragen. Inmiddels ben ik erachter dat donker geelgoud me veel beter staat. Beter laat dan nooit. Hoe zit dat met jou?

Ga jij voor goud of zilver, geel goud of witgoud? Of houd je helemaal niet van goud? Maar het is altijd goed om te weten of warme of koele tinten beter bij je passen. Het is immers niet alleen voor je (gouden) sieraden van belang, maar ook voor je kleding. Hoe weet je nu of je een warm of een koel type bent?

goud of zilver

Van links naar rechts wordt het goud steeds warmer van kleur

Als je al een kleuradvies hebt gehad, dan weet je of koele of warme kleuren beter bij je passen. Maar als dat niet zo is: kijk naar de binnenkant van je arm, rond de aderen. As de ondertoon van je huid daar geel/groen is, staan warme kleuren je beter. Als je huid een blauwige ondertoon heeft, passen koele kleuren bij je. Je kunt natuurlijk ook bedenken welke kleuren je het mooist staan en afleiden of dit een warme of een koele kleur is. Of je kunt eens een gouden en een zilveren ketting, lap, top, wat dan ook, bij je gezicht houden en naar het effect kijken.

Meer weten? Laat je een keer adviseren over de kleuren (en de kleding) die bij je passen. Laat hier je naam en telefoonnummer achter!

 

 

 

2 antwoorden
 1. Kiki Nieuwstraten zegt:

  Hallo Els,
  Knap gevonden alle voorbeelden.
  Dank hiervoor.
  En veel goede wensen voor 2017!
  Hartelijke groet Kiki

Reacties zijn gesloten.