Mooie en comfortabele kleding voor Kerst?

Ook na Kerst nog draagbaar!

Kerst komt er met een noodvaart aan terwijl ik nog helemaal niet het idee heb dat de laatste al een jaar geleden is. Het voordeel is wel dat de dagen straks weer gaan lengen, en we weer van die vermaledijde wintertijd af zijn. Dus dacht ik, met het oog op de feestdagen, je nog wat inspiratie toe te sturen. Comfortabele kleding voor Kerst, die ook leuk staat. Ruimte voor de taille en de buik. Dat is extra fijn als je wat (te) veel gaat eten en veel zit.

Wat dacht je van stretch fluweel? Massimo Dutti heeft een mooie rechte broek met elastiek in de taille. Goede kwaliteit voor een leuke prijs.

comfortabele kleding voor kerst

Massimo Dutti

Ze hebben ook een wijd uitlopende jurk waar heel veel onder past. Perfect als je slank van boven en breed van onder bent.

comfortabele kleding voor kerst

Massimo Dutti

Wollen tricot zit natuurlijk ook heerlijk. Hier een lekkere wijde broek met een lang vest. Ook prima los van elkaar te dragen. Het voordeel van dit setje is dat het lange vest de billen bedekt. Wol rekt meestal erg uit op de bips en dan ziet je achterkant er wat minder plezierig uit. Met vest zie je dat niet.

comfortabele kleding voor kerst

Massimo Dutti

Een wollen jurk is ook een mogelijkheid. Alleen moet je de kachel dan niet te hoog zetten. Dus even afspreken met je tafelgenoten!

Massimo Dutti

Bovenstaand model is minder geschikt voor vrouwen met flinke borsten vanwege de hoge hals en de wijde mouwen. Die kiezen liever voor een lagere hals waarbij de borstpartij als het ware wordt opgedeeld.

comfortabele kleding voor kerst

PerfectlyBasics.nl/extreme cashmere

En dan ten slotte voor de ultieme comfortabele kleding voor Kerst: een huispak van heerlijk zacht katoenen velours, van een duurzaam merk.

Bijenkorf/Armedangels

Liever zonder die witte gympen!

Fijne Kerst!

Misschien ook leuk:

Buikje? In deze kleding valt hij niet op

Wil je langer en slanker lijken?

Er slank uitzien door een dessin?