Mooi met kleine borsten

8 Tips om er fantastisch uit te zien!

Mooi met kleine borsten: dat kan echt wel.  Je moet alleen weten hoe!

Veel vrouwen zijn niet zo blij met hun lichaam. Dat is zo jammer, want wie is er nou perfect? En wat is perfect? Iedereen kan er mooi uitzien. Vrouwen met grote borsten zijn soms jaloers op vrouwen met kleine borsten vanwege de kleren die zij wel aan kunnen. Een dikke trui met een hoge col staat fantastisch als je plat bent, maar een vrouw met grote borsten wordt een slagschip! Zo heeft ieder lichaam wat anders nodig om er mooi uit te zien.

Hier geef ik 8 tips voor kleine borsten.

Tip 1

Draag een hoge hals.  Sexy decolletés zijn voor jou niet weggelegd, en daarom kun je beter verleiden door te bedekken. Welke vorm halslijn jou het mooist staat, heeft te maken met je halslengte, hoofd- en schouderbreedte. Kies in ieder geval nooit voor een halslijn die smaller is dan je hoofd breed is. Meer lezen kan in Welke halslijn past bij jou?

Tip 2

Kies voor een feestjurk eens voor een halter top: alleen geschikt voor kleinborstige types!

Bijenkorf/Karen Millen

Tip 3

Shirts met versieringen, ruches zullen je prima staan: het vult je natuurlijke borstomvang wat aan.

kleine borsten

Bijenkorf/Karen Millen

En zakjes op borsthoogte zijn bij jou geen enkel probleem!

Tip 4

Als je je sexy wilt voelen, kun je natuurlijk naar de push-up beha’s grijpen, maar je kunt ook kiezen voor een sexy rugdecolleté.

Tip 5

Een dikke trui kun jij goed hebben.  Als je stevige heupen hebt, adviseer ik je een korte trui te kiezen. Je wilt je heupen niet verder verbreden.

Tip 6

Een gekke print of verbredende streep op borsthoogte kan een heel leuk effect hebben en je kleine borsten in balans brengen met je heupen.

kleine borsten

Bijenkorf/Sandro

Tip 7

Als je korte mouwen wilt dragen die op borsthoogte eindigen: doen! Hierdoor verbreed je je borsten namelijk optisch.

Tip 8

Als kettingen en sjaals bij je stijl passen, kun je die in ruime mate gebruiken. Leef je uit. En deel hieronder wat jouw favoriete dracht is.

Nog vragen? Stel ze hieronder. Meer weten over een kledingadvies? Ga naar Een kast vol kleren en niks leuks om aan te trekken.