Wil je een krachtige uitstraling?

Deze tips helpen je daarbij!

Heb jij een krachtige uitstraling? Sta jij er wel eens bij stil hoe je overkomt? Wat mensen denken als ze jou voor het eerst zien? Misschien doe je dat niet iedere dag als je je aankleedt, maar je doet het vast wel als je bv een presentatie moet houden, gaat solliciteren, naar een nieuwe klant gaat…

Meestal wil je op belangrijke momenten krachtig overkomen, zelfbewust, en niet aangezien worden voor een besluiteloze jaknikker. Er zijn verscheidene zaken die je een krachtiger uitstraling kunnen geven; ik noem ze hier.

Een goed gesneden colbert met rechte schouders doet het altijd, of je het nu combineert met een broek of met een rok. Let op de revers bij een colbert: ronde belijning maakt iets zachter dan rechte lijnen. Dus kies voor rechte lijnen als je voor stoer gaat (en je niet alleen maar ronde lijnen in je gezicht hebt!)

krachtige uitstraling

Foto: Perfectly Basics/IRO

Volume, een breder silhouet maakt ook dat ze je niet zomaar voorbij lopen. Deze ruime blouse kan ingesnoerd worden onder de borsten zodat je er niet vierkant in wordt.

krachtige uitstraling

Foto: Perfectly Basics/IRO

Een mooie trui kan ook voor het gewenste volume zorgen. Samen met de broek zorgen de strakke lijnen voor een krachtige uitstraling!

krachtige uitstraling

Foto: Perfectly Basics/Repeat

Gladde materialen, zoals leer, hebben een heel ander effect dan wollige zachte stoffen. Een stoer strak jack op een broek met wijde pijpen geeft je een vrouwelijke poweruitstraling! Ondanks de zachte kleur.

krachtige uitstraling

Foto: Perfectly Basics/Drykorn

Een leren legging werkt ook goed, maar combineer hem wel met een wijde lange blouse of jas, zoals de ruit hierboven.

Een stevige kleur draagt zeker ook bij aan een krachtig voorkomen. De broek met platte schoenen geeft je stevigheid, de blouse laat je vrouwelijkheid zien.

krachtige uitstraling

Foto: Perfectly Basics/Joseph

Door deze outfit te combineren met een zwarte sjaal, krijg je een extra krachtige uitstraling: je voegt namelijk volume toe en een stevig kleurcontrast.

krachtige uitstraling

Foto: Perfectly Basics/Joseph

Hakken hebben ook invloed op je uitstraling. Zeker met die volumineuze sjaal.

Foto: Perfectly Basics/Manos del Urugay

Maar noodzakelijk zijn ze niet. Met platte schoenen kun je er ook krachtdadig uitzien!

Foto: Perfectly Basics/La Salle/Repeat

Laat je me hieronder weten wat je hieraan had?