Wil je een krachtige uitstraling?

Deze tips helpen je daarbij!

Heb jij een krachtige uitstraling? Sta jij er wel eens bij stil hoe je overkomt? Wat mensen denken als ze jou voor het eerst zien? Misschien doe je dat niet iedere dag als je je aankleedt, maar je doet het vast wel als je bv een presentatie moet houden, gaat solliciteren, naar een nieuwe klant gaat…

Meestal wil je op belangrijke momenten krachtig overkomen, zelfbewust, en niet aangezien worden voor een besluiteloze jaknikker. Er zijn verscheidene zaken die je een krachtiger uitstraling kunnen geven; ik noem ze hier.

Een goed gesneden colbert met rechte schouders doet het altijd, of je het nu combineert met een broek of met een rok. Let op de revers bij een colbert: ronde belijning maakt iets zachter dan rechte lijnen. Dus kies voor rechte lijnen als je voor stoer gaat (en je niet alleen maar ronde lijnen in je gezicht hebt!)

Volume, een breder silhouet maakt ook dat ze je niet zomaar voorbij lopen. Zorg er wel voor dat je er niet vierkant uitziet. Dus zorg voor een taille.

Gladde materialen, zoals leer, hebben een heel ander effect dan wollige zachte stoffen. Een stoer strak jack op een broek met wijde pijpen geeft je een vrouwelijke poweruitstraling! Ondanks een zachte kleur.

Een leren legging werkt ook goed, maar combineer hem wel met een wijde lange blouse of jas.

Een stevige kleur draagt zeker ook bij aan een krachtig voorkomen. Een broek met platte schoenen geeft je stevigheid, een blouse laat je vrouwelijkheid zien.

Hakken hebben ook invloed op je uitstraling. Een stevige hak geeft je kracht en lengte!

Laat je me hieronder weten wat je hieraan had?