Heb jij ook behoefte aan kleur?

Want kleur maakt je vrolijk!

Een beetje vrolijkheid, daar hebben we nu wel zin in. En toevallig stuitte ik via mijn vakblad Kleur en Stijl op de winkel/website 4funkyflavours. Een Nederlands merk, met winkel in Eindhoven, die kleding in vrolijke kleuren en dessins in de collectie heeft. Tot en met maat XXL. De winkel is gesloten maar online shoppen kan. Ik geef je wat tips op basis van de foto’s. En hoop dat je er blij van wordt.

kleur

4funkyflavours.eu

Dit is nog eens zomers geel! Onder de wijd uitlopende rok kun je wat bredere heupen en dijen verstoppen. En door de aansluitende taille lijk je gegarandeerd slanker. De lengte, op de knie, is perfect. Het volgende jurkje heeft hetzelfde model maar een vrolijke streep. Je ziet de V-hals, en dat betekent dat de jurk goed past bij een flinke boezem.

kleur

4funkyflavours.eu

Houd bij een eventuele keuze voor een streep of het rondere patroon, rekening met je dominante gezichtstrekken:  recht of rond.  En als je niet kunt kiezen, trek je rond en recht bij elkaar aan!

4funkyflavours.eu

De volgende twee kleuren passen ook goed samen, allebei warm en licht. Het jack is van corduroy; het heeft een rechte snit maar door het soepele katoen volgt het je lichaam. Leuk voor degenen met een naturelle sportieve stijl. Weet jij wat je stijl is?

kleur

4funkyflavours.eu

De volgende jurk is van stretch-katoen, en heeft een aangesloten model. Mooi voor lijven die in balans zijn dwz de heupen zijn ongeveer even breed als de borstpartij.

kleur

4funkyflavours.eu

De lengte is voor velen aan de korte kant. Met een lang vest valt dat minder op. In combinatie met de rode sneakers is de outfit stoer en vrouwelijk. Slippertjes en sandalen kunnen ook, maar vermijd pumps (tenzij je op een dame wilt lijken).

Voor romantische dames is deze jurk wellicht iets:

4funkyflavours.eu

Lekker lang dus fijn om witte benen nog even onder te verstoppen (af en toe kun je de rok even optrekken als niemand je ziet en zo langzaam bruinen). Ik vind de laarzen (met een kleine hak) er niet fraai onder. Draag liever een paar sneakers in blauw/wit en als je bruine voeten hebt een paar slippertjes.

De rok hieronder is minder romantisch, eerder iets voor de meer gamine en flamboyante dames. Dit vraagt om een kort stoer jack! De korte laarzen staan leuk, en sneakers met dikke zolen doen het vast ook goed.

kleur

4funkyflavours.eu

Toch liever geen rok aan maar wel je benen bedekken? Dan is het volgende setje wat voor jou. Combineer met een kort jack of lang vest, en met donkerblauwe laarsjes, schoenen of slippers. De combinatie met witte schoenen is alleen weggelegd voor lange slanke dames.

4funkyflavours.eu

Het merk heeft ook kleding voor kinderen en mannen. Dus als je je vent graag een keer in een fris kleurtje ziet, kun je hier terecht.

4funkyflavours.eu