Grote borsten die niet opvallen?

9 tips om mensen naar JOU te laten kijken

Vrouwen met kleine borsten willen soms grotere en gaan daar zelfs voor naar de chirurg, maar vrouwen met grote borsten zijn er ook niet altijd onverdeeld gelukkig mee. Dit blog gaat over grote borsten. In een ander blog vertel ik de vrouwen met kleine borsten hoe ze er op hun mooist uitzien. Want wat je ook hebt of niet hebt: iedereen kan er mooi uitzien!

Grote borsten zijn prachtig, maar de meeste vrouwen lopen er in het dagelijkse leven liever niet mee te koop: niks vervelender dan ogen die alleen maar naar je borsten kijken en niet naar jou. Dus wat kun je dan het beste dragen? Vandaag krijg je 8 tips van me.

Tip 1

Draag een goede (beugel)beha, die goed steun geeft en mooi aansluit. Een goede  beha is niet goedkoop, maar is essentieel om er goed uit te zien. Je wilt geen bubbels op de verkeerde plek en door je borsten te laten hangen, laat je ze niet minder opvallen.

 

Tip 2

Kies voor lage halzen: een diepe V-hals over een topje met de halslijn op een balanspunt deelt de boezem in twee. Met een colbert kun je een hele diepe V maken en de aandacht van je borsten naar je schouders leiden. Het vinden van een passend colbert is een opgave; waarschijnlijk heb je vaak een kleermaker nodig voor wat veranderingen. Hoewel wat stretch in de stof wonderen kan doen.

Tip 3

Kies in ieder geval voor lage halslijnen: een lage U, vierkant, groot rond. Als er maar flink wat huid te zien is. Daardoor lijken de borsten kleiner.

Heel mooi zijn tops die mooi aansluiten onder de borst en om het middel, maar waarbij de stof rond de borst wat ruimte heeft. Door de rimpeltjes lijken de borsten minder groot, en wordt de aandacht naar je middel getrokken. Dit is natuurlijk vooral fijn als je een slank middel hebt!

grote borsten

Saintbustier.com

Tip 4

Een goed passende blouse is lastig te vinden als je grote borsten gepaard gaan met een kleine maat. Abigail Woods verkoopt blouses met verschillende cupmaten.

grote borsten

AbigailWoods.nl

Tip 5

Kies altijd voor getailleerde colberts, shirts en jurken. Een recht model staat alleen mooi indien de stof heel soepel valt, zoals b.v. zijde.

Tip 6

De stof van shirts moet redelijk glad, soepel, en fijn zijn. Dus geen dikke breisels met kabelpatronen!

Tip 7

Kleine prints kunnen goed werken, want ze leiden af van je borsten. Kies niet voor grote prints.

Tip 8

De mouwen moeten aangesloten zijn, lang of ¾. Wijde mouwen doen je breder lijken. Draag nooit mouwen die eindigen op borsthoogte, want ook daardoor lijken je borsten groter.

Saintbustier.com

Tip 9

Ruches, versiersels, en zakje op borsthoogte zijn niet verstandig, want die trekken de aandacht direct naar de borst en doen ze bovendien groter lijken.

Nog vragen? Stel ze hieronder. Meer weten over een kledingadvies? Ga naar Een kast vol kleren en niks leuks om aan te trekken.