Er slank uitzien door een dessin?

Dat kan, met het dessin op de juiste plek!

Een dessin kan je maken of breken. Je kunt dikker lijken, maar er ook slank uitzien door een dessin. Kijk hier maar eens naar Loretta Schrijver (links op de foto).

dikker door een dessin

Foto: Koffietijd

Ze is niet slankste, en met deze jurk lijkt ze eerder dikker dan slanker. Maar kijk eens als ze een donker vest aandoet!

er slank uitzien door een dessin

Door het vest lijkt ze slanker: omdat je ogen naar het dessin gaan, valt vooral dat deel van haar lichaam op. Als ze het vest iets meer over haar boezem zou trekken, zou ze slanker lijken. Hier nog een foto van haar met vest.

er slank uitzien door een dessin

Foto: Koffietijd

Wat ik bij deze laatste foto vind opvallen, is het effect van het kleurverschil. De zachte gedempte kleuren staan haar prachtig.

Nog een voorbeeld: op de eerstvolgende foto zie je dat de vrouw welgevulde heupen heeft. Doordat de jurk van boven een lichte kleur heeft (die altijd meer opvalt dan een donkere), brengt ze haar bovenlichaam in balans met haar heupen.

er slank uitzien door een dessin

Foto: Bon Prix

Op de volgende foto zie je het effect van een donker vest: het oog ziet vooral een smalle strook met een dessin, en daardoor lijkt ze veel slanker.

er slank uitzien door een dessin

Foto: Bon Prix

Op de volgende foto zie je haar ook maar dan in een shirt met een grote print. De combinatie van dit grote dessin en het rechte model van de bloes maken dat ze er veel dikker uitziet. Een vest erover zou dit wat oplossen, maar het dessin blijft te groot voor haar.

dikker door een dessin

Foto: Bon Prix

Meer weten over dessins? Vraag een persoonlijk advies!

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.