Accentueer je mooiste lichaamsdeel

Dan valt dat als eerste op!

Laatst zag ik een vrouw in een kek rood rokje met split voorbijkomen. Dus dat heeft dan mijn aandacht. Maar daarmee ging mijn aandacht ook direct naar haar benen. En die waren dik, en verre van mooi. Jammer, want zo bereik je dus niet het gewenste effect, nl dat je er mooi uitziet. Wel dat waarschijnlijk heel wat vrouwen haar complimenteerden met haar mooie rok. Maar het is veel beter als mensen zeggen: wat zie jij er goed uit!

Dat je er goed uitziet, kun jij ook bereiken. Met een goede styling kun je ervoor zorgen dat het oog naar de gewenste/mooiste plek wordt getrokken. Iedereen heeft mooie en minder mooie lichaamsdelen. Dus accentueer je mooiste lichaamsdeel, waardoor de minder mooie niet meer opvallen. Er is altijd iets om mee te werken: ogen, enkels, mooie handen.

De vrouw uit mijn voorbeeld had beter een onopvallende kleur rok kunnen dragen met een fellere kleur shirt. Dan gaat de aandacht naar het gezicht.

Ik geef je hier meer voorbeelden.

Heb je mooie slanke onderarmen en handen, draag dan zoveel mogelijk ¾ mouwen. En accentueer met een mooie armband.

Heb je mooie onderbenen? Trek dan bijzondere schoenen aan.

Als je benen helemaal mooi zijn, zijn rokken met een split leuk; of kies rokken of jurken met een bijzondere zoom: kant, of schuin.

Plat van voren maar een mooie rug? Laat hem zien!

Heb je een slanke taille, benadruk die: door een ceintuur, een rok of broek met duidelijke tailleband, of door korte jasjes tot op de taille.

Wil je de aandacht naar je gezicht trekken? Kies voor een halslijn die de vorm van je gezicht herhaalt.

Lees eventueel dit blog: hoe diep mag je halslijn zijn. Een mooie ketting werkt ook, en als je geen kettingfan bent, kies je voor oorbellen.

Vind je dat je ogen mooi zijn? Draag dan een shirt (of een ketting) in de kleur van je ogen. Gegarandeerd dat mensen dan je ogen zien stralen!

Kortom: accentueer je mooiste lichaamsdeel en je ziet er mooier uit!

2 antwoorden
  1. kiki Nieuwstraten zegt:

    Hallo Els, wat een leuke raad. Ik zal er aan denken, of iets veranderen aan een halslijn b. v. Maar met een kleur dicht bij mijn gezicht in de kleur van m’n ogen werkt en ik voel me zeker! Dank je wel!! Een fijne zomer. Groet kiki

Reacties zijn gesloten.